medewerkers of zakenrelaties feliciteren met een verjaardag of jubileum? Verras ze met bloemen, of laat ze zelf iets uit komen zoeken door een cadeaubon van bloemenhuis de zonnestraal te geven. Liggen we niet in de buurt? dan hebben we de bloemencadeaubon die bij meer dan 1500 bloemenwinkels in heel nederland te besteden is er is dus altijd een bloemist in de buurt.

Zowel de cadeaubon van ons als die van bloemencadeaubon is in delen te besteden.

Een zakenrelatie feliciteren met een bedrijfsopening? stuur een mooi bloemstuk of boeket om uw betrokkenheid te tonen

een cadeau nodig bij een klachtenafhandeling? denk aan een mooi excuusboeket.

Bent u zelf niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? U kunt uw boeketten, bloemstukken en cadeaubonnen ook in onze webshop bestellen.

 

Bestelt u veel bloemen per keer of per maand? dan kunnen wij u aanraden om een zakelijk abonnement met ons af te sluiten. Hierdoor heeft u meerdere voordelen.

1.) u kunt een adres aangeven als vast bezorgadres. Daar zullen wij altijd alles gratis voor u leveren. Bloemen op een ander adres nodig? geen probleem! hiervoor vragen wij dan een kleine vergoeding voor de bezorging.

2.) wij hebben altijd aantrekkelijke kortingstarieven.

3.) Geen rompslomp met betalingen. wij sturen u een keer per maand een factuur met daarin alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke aangiftes

 

Een groot bedrijfsfeest?

Wij zijn meer dan bekend met grote aankledingen van zalen/kastelen/feestzalen en bedrijven. wij leveren al jaren lang werk voor belangrijke klanten zoals bijvoorbeeld ook voor het koningshuis. bedrijven als theater aan het vrijthof, kasteel cortenraad, kasteel vaeshartelt, kasteel de hogenweerth, thermae 2000, michelle en michel mode.

 

een leuke dag voor u en uw personeel? denk aan een groepsworkshop die dient voor teambuilding en gezelligheid.