Wij zijn een klein bedrijf met een grote klantenkring waar we meer dan trots op zijn. dit willen we altijd zo houden dus daarom staat de klant bij ons op nummer 1. uw tevredenheid zorgt ervoor dat wij kunnen groeien en dat u en uw bekenden steeds weer terug komen. bloemenhuis de zonnestraal zorgt voor bloemen bij elke gelegenheid. denk hierbij ook aan bijpassende cadeaus zoals een geboorteknuffel, een fles wijn en/of een feestelijke ballon.

kijk in onze webshop wat mogelijk is

daarnaast denken wij graag met u mee over de aankleding van speciale gelegenheden, of het nu een prive of zakelijke aangelegenheid betreft. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? U kunt uw boeketten ook in onze webshop bestellen. Wij bezorgen deze dan met veel plezier bij u thuis of op het werk.

speciale gelegenheden

 

Bruidswerk

Uw bruidswerk specialist. Al jaren lang zijn wij gespecialiseerd in bruidswerk en helpen wij u bij het aankleden van de mooiste dag van uw leven. Wij werken onder anderen ook samen met kastelen en andere trouwlocaties hier in de omgeving. Wij denken met u mee en zullen zorgen uit handen nemen.

 

Rouwwerk

Bij het verliezen van een dierbare komen emoties kijken die soms moeilijk te verwoorden zijn. Bloemen kunnen vertolkers zijn van die emoties en kunnen bijdragen aan een waardig en onvergetelijk afscheid. Bij bloemenhuis de zonnestraal adviseren onze medewerkers u graag over mogelijkheden op gebied van uitvaartbloemwerk. Of het nu gaat over een rouwboeket voor een kennis, een prachtig rouwstuk voor een familielid of zakelijke relatie of een krans voor een jaarlijkse herdenking. Wilt u bij ons langskomen? Dat is altijd mogelijk. Belt u wel even voor een afspraak zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij tijd voor u kunnen vrijmaken. Wij werken samen met meerdere uitvaartorganisaties waardoor alles soepel zal verlopen

 

Feest

feesten partijen gelegenheden

Communie, verjaardag, jubileum, trouwdag

 

Particuliere abonnementen

trouwdag

jubileum

rouwdag